Stolt över vår regering

Trots all svartmålning som sker på bred front från socialdemokraterna och LO-ledningen, så går det faktiskt bra för Sverige. Det är svårt att tro när man hör det höga tonläget från ledande S-politiker.

Bara igår kom ännu en undersökning som visar att Sveriges ekonomi är i topp. Etta i världen. Riksdagsledamot Edward Riedl har bloggat om det nu på morgonen ser jag, så om den undersökningen kan ni läsa på hans blogg.

På samma vis beskrev Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) igår i en ny rapport hur Sverige aldrig har satsat så mycket på välfärden som idag. Tvärtemot hur den allmänna debatten går, ivrigt påhejade av Socialdemokraterna och deras stödtrupper, så har vi aldrig tidigare satsat så mycket pengar på vär välfärd. Sen finns det fortfarande mycket att göra för att förbättra svensk välfärd, men vi har aldrig tidigare satsat så mycket på den gemensamma välfärden som nu under vår Alliansregering. Om detta bloggade jag tidigare.

Vi Allianssympatisörer har all anledning att vara stolta, och gå in i den kommande valrörelsen med tillförsikt. Ekonomiskt är vi bäst i världen. Vi har heller aldrig tidigare satsat så mycket på välfärden som under Alliansens tid vid makten. Det är en bra utgångspunkt för den kommande valdebatten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *