Framfötter och framstjärtar.

Snygg rubrik va? Är du av diametral åsikt? Lugna ner dig innan du sätter WT mackan i halsen, hur ska din slav till arbetskollega kunna jobba om du sitter där och kraxar som en kråka med rökhosta? Och du då,  som just hade angripit rostbrödet med minst en skiva för mycket ost. Varför är du inte på jobbet? Släpa runt där i några gammla tofflor och äta rostmacka halva förmiddagen. Vad är det för stil egentligen?

Vakna nu?

Man ska visa framfötterna här i livet. Jag har själv fått höra det av en chef en gång. – Du måste visa framfötterna Mikael. Hur i hela världen ska man kunna visa framfötter när man inte ens har bakfötter? Jag har två fötter och de sitter lodrätt ned från skallen.

Nu är jag inte lika korkad som du, jag fattar att det är ett uttryck. Eller som man säger i staterna- ”a way of saying”. Man ska ta för sig. Man ska visa iniativförmåga, liksom -” hali hallå, här kommer jag. Titta vad jag kan”.

Kvinnor kan! Vad är det för slogan?! Klart dom kan. var det någon som trodde något annat? Jasså? Då är du garanterat en gubbe som läser slitz när du sitter och bajsar.

Jag har två döttrar. Jag uppfostrar dem till att aldrig någonsin visa respekt för gubbvälde. Jag vill och önskar att mina döttrar , när de växer upp, skall få lika lön för lika jobb, fast de inte har en snopp utan framstjärt.

FRAMSTJÄRT

På allvar. Vad är det för ett riksmiffo som hittat på det ordet? Jag kommer aldrig säga det ordet. Det är retarderat rakt igenom. Säger du framstjärt?

 Du är inte min vän.

Jag tror det är snuskgubbar som läser slitz då de sitter och tömmer tarmen som hittat på ordet framstjärt. Du vet, sådana där ”hingstar” till karlar som snackar om tjejer som om tjejer var till just för att behaga sådanadäringa snuskgubbar som dom. Mina döttrar skall inte bli slitzgubbars ögongodis.

Alltså. Jag kan ju såklart inte bestämma över dem, mina döttrar alltså. Snuskgubbar dominerar jag 24/7. Det är för att jag är Alphahanne.

Men jag önskar och hoppas, att mina flickor skall bli bedömda för vad de är, kan, och står för. Inte för hur de ser ut. Jo, jag vill att de, när de växer upp , skall träffa någon som älskar dem oändligt och tycker att de är fina precis som de är. Men om jag får höra talas om något slem som kallar dem ”lilla gumman” eller på annat vis försöker mästra dem, då hoppas jag att mina brudar kommer ihåg att- Slå först är bästa försvar.

Gubbar som kör med tjejer skall man försvara sig mot.Slitzgubbar eller porrgubbarna. Såna där som alltid är lite rödbrusiga i huden , de där som aldrig tänkt tanken att det är någons dotter de sitter och självbefläckar sig till.

Jajajaja. Somliga säger att det är kontraproduktivt att tala om snuskbranchen kontra feminism  genom att säga att snuskbranchen är rakt igenom dålig. Att det faktiskt finns tjejer som vill detta. Okej då. Men jag tror ändå inte på att någon endaste tjej eller kille i hela världen kan ha som sitt livs största mål att bli påsatt over and over, för att sedan bli beskådad av någon porrskadad människa som spelar på köttflöjten i skymundan.

Jag tror inte på det.

Jag har rätt. Du har fel. Om du inte tycker som jag då.

Jag skall även uppfostra mina döttrar till att vägra lystra till ordet framstjärt. Framstjärt är ett ord designat för människor som fortfarande tycker att snoppar är liiiite bättre än snippor. Nu talar vi inte om konstruktionella detaljer, utan om att det fortfarande är lite bättre att vara kille än tjej.

Sådana människor säger framstjärt.

Säger du framstjärt? Sluta genast.

Faktum är att det finns människor som har en framstjärt. De har en framstjärt precis under näsan. Men det har ingenting med snippor att göra.

Det räcker. Jag blir generad. Du kan sluta applådera nu. Jag vet att det var briljant.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *