sexsexoch sex

Idag ska vi språka sex. Hörde jag ett hurra? Men innan du avbokar dina möten så kanske jag bör förtydliga att inte sex som i snuskåsnask. Nej. Idag ska vi prata allvar. Jag tvingas hålla mig kort och utesluta massor, annars får vi sparken allihopna.

Lyssna noga.

Jag stod i duschen efter ett intensivt pass på snidarstudion. Så ska jag till att plocka upp min tvål från golvet, och utför således en pose där stjärt placeras högre än huvud. Ser ni det?

Genast så missupfattar Gråskägg, och genom det yviga skägget hör jag hur han flämtar fram- ” flottstock?”
Jag förstår först ingenting, meen sedan förstår jag att han vill bjuda mig på det. Ja flottstocken.

Jag avböjer givetvis. Främst för jag är gift och jag hedrar min hustru och mitt äktenskap varje andetag, men även för att OM jag vore singel, så lockar inte köttflöjt mig. Punkt.

Gråskägg bröt ihop en smula och efteråt då jag fick samla i hop spillrorna av honom så berättade han att Leinbart gått hårt åt honom. Ja, inte som du tror, och inte heller såsom Gråskägg önskat, nej, Leinbart hade talat om för Gråskägg att han var smutsig. Sedan hade Leinbart tagit fram sin gamla bibel och pekat på flera bibelställen som understödde vad han just sagt.

Leinbart kan sin bibel. Innan han blev djävulspräst och Darwinist var han frikyrkoprälle.

Då Gråskägg samlat ihop sig tillräckligt för att inte längre se mig som ett lamm på en bädd av ris med beasås, så bar jag upp honom på kontoret. Jag tror han är i ordning nu, för jag hör hur han skrävlar om hur han är Guds gåva till männen.

Jag vet dock att detta är ett spel. Jag vet att Leinbarts knivhugg satte sig djupt i Gråskäggs hjärta, och att de lär sitta där länge.
Själv sitter jag nu och funderar på detta.
Ja, inte Gråskägg den lille bögen, utan hur kyrkan använt dessa bibelcitat för att påtala synd hos människor som Gråskägg.

Palle och Pelle var ganska tydliga. ” En man ska inte joddla med sin köttflöjt i en annan man” ” En man ska inte ligga hos en annan man som en man ligger hos en kvinna”
Längre bak i skriften, tex hos Mosse Mos så är det snäppet brutalare. ”En stjärtgosse skall avrättas”

Man behöver inte vara raketforskare för att konstatera att JA, det står i bibeln att tarmtomte- det-är-inget-bra-

Detta har således folk som vi får anta, själva beter sig normativt i de köttsliga aktiviteterna, pekat på år ut och år in, alltmedan snubbar som tex Gråskägg får smaka fördömelsens slev.

Leinbart kan detta, och argumentationen sitter som en smocka i solar plexus. Är man inte förberedd så viker man sig dubbel. Nu är förvisso Leinbart dålig på detta med dialog, men jag har noterat att denna typ av argument är utspridd bland Jesusanhängarna.

Vilket faktiskt gör mig djupt bedrövad.

Lyssna nu. Folk får tycka exakt vad de vill i frågan, det är en männsklig rättighet. Men blanda inte in Gud i det hela. Ja, det står i bibeln, där håller jag med, men vad står mer i bibeln?

En hel massa totalt obegripligt. Jasså, du vill ha ett axplock? Vi kan börja med 3 Mos 20 kapitlet. Läs och begrunda om kanske du måste lägga benen på ryggen och springa för livet?
2 Mos 35:2 är också spännande.

Häromsist då Leinbart och jag tittade på de här citaten så suckade han bara och började prata om att det där är gamla testamentet och således det gamla judiska förbundet. Numera så lever de kristna ( här kräktas han lite grann, du förstå, Leinbart är nästintill vampyr) i det nya förbundet.
Jag frågade då Leinbart hur det kommer sig att vissa regelverk tycks leva kvar från gamla testamentet medan andra inte gör det?
Leinbart höll då ett tal som varade i eoner. Han drog banne mig hela bibeln från början till slut, och summan av lussebullen blev något i stil med att vi människor aldrig kan behaga Jehova genom lagar och regler. Att det endast är Nåd ( som vi fått genom Jesus) som räddar oss undan Leinbarts Herre, och att det vi kan göra är att leva i renhet för Kristus. Dit hör inte att ränna flottstocken i tarmen. Det sista skrek Leinbart.

Känner ni till Åke Green? Pingstprällen som kallade homosexualitet för cancersvulst på samhällskroppen. Ett riktigt charmigt yrväder till Jesusanhängare eller hur?
Han, precis som Leinbart, avfyrade ett helt gäng med bibelcitat, både från gamla OCH nya testamentet.
Samtliga med poängen- Inget homosex på våran gata!

Som kristen kan detta bli problematiskt. Ja, se på Leinbart som en gång var frikyrkoprälle, honom slog det slint för och han blev istället djävulspräst och Darwinist.

Vad sade Jesus i frågan? adekvat fråga, tackar som frågar.
Svar- INGENTING!
Han säger en del ting om vad som gör en människa oren och åsyftar vad som kommer ur hjärtat (Mark 7:20-23), men eldar inte på som Pelle,Palle och Mosse Mos.
Jesus, som garanterat mer troligt hette Yehushua säger på nåt ställe att en man skall lämna sina föräldrar för att leva med sin hustru, och detta är tydligen bevis nog för vissa,att även Yehushua fördömer tarmtomtarna.

Fråga-Väger Pelle och Palles ord tyngre än deras mästares?
Fråga- Kan man sålla hejvilt ur skriften, och välja vissa ting före andra, då vissa ting tycks en smula för brutalt?
Fråga- Vem kan då göra det?

Luther? Han var antisemit för övrigt. Charmigt.

Ska vi kika i bibeln för att den på alla sätt och vis skall visa oss Guds standard i allt, utan att ta hänsyn till kontexten den är skriven i (2000 år sedan tex), och applicera den här i Sverige 2012, jag säger blott, muhahahahahaha. Lycka till.

Välkomna till grillfesten. Det är du, jag, VI som är grillköttet BTW.

Pax för Åke Green!

Jag tror på Messias. Men inte de dumheter hans anhängare i mångt och mycket hittat på. Jag tror Bibeln innehåller renaste andligt guld, om man bara läser med hjärnan.
Mest av allt tror jag på det Messias säger – Döm INTE.

Kan kristet folk leva så, tror jag vi har en gudstjänst.
Alla är välkomna.

Utom Leinbart.
Nån måtta får det väl ändå vara?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *