Vad är det som händer?

Det undrar många fans som håller på Löven. Den enda som kan svara på det är sportchef, Jimmy Blixt. Som för alla andra sportchefer runtom i landet jobbas det för fullt. Skillnaden är att Björklöven har infört policyn, tystnadsplikt. Som jag har förstått var det till och med vanligt att Blixt höll de flesta förhandlingar för sig själv under fjolåret.

Men varför kommer då inga rykten ändå. Familjer, agenter, spelare och ledare brukar sippra ut lite ändå. Där finns det tre förklaringar som jag ser det. Antingen har han vänt sina tentakler utomlands, han säger helt enkelt till spelarna i fråga att ingenting får komma ut eller så är det så enkelt att det inte pågår några förhandlingar. Det sista är dock ytterst tveksamt.

Men jag lovar och svär att jag ska fortsätta att gräva och åter gräv i hop om att komma över information.

****

Det finns två fördelar med EM som spelas. Man får se bra fotboll och för varje dag som går av EM, så närmar sig seriepremiären i hockeyettan lika fort.

2 kommentarer

  1. Vad händer med Erik Andersson, ska visst ha brutit kontraktet med Linköping. Tror inte på hemkomst men skulle vara lite kul att veta vart han hamnar ändå. Olof Mårs bor i Umeå nu och familjen verkar vilja hem till Umeå. Men blir det nu??? Alexander Sundström vad händer??? Inga ryketen alls.

  2. Våra ”vänner” i norra förorten har länge använt tystnadsplikten och där funkar det utmärkt till skillnad från mitt gröngula lag. Tror att pressen på Blixt är grym för att lyckas denna säsong för blir det totalfiasko igen är det nog slut på engagemanget för Björklöven, tyvärr. Det går inte i all oändlighet stå ut med usla lagbyggen som bara skämmer ut detta forna storlag ytterligare. Jag hoppas ännu på några storväxta, fysiska spetslirare men gissar att det blir motsatsen. Bra att du gräver så man får lite hopp tillbaka! MVH janne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *