Inför tre matcher

Alla tre lagen i Umeåregionen har i kväll matcher. Teg möter Boden hemma. Löven är i Kiruna och Vännäs möter Piteå. Tre viktiga matcher för alla lag. Teg måste vinna för att hålla avstånd till Vännäs om sista platsen till Allettan. Löven vill bevisa att de kan spela bra och behålla serieledningen och Vännäs måste vinna för att inte tappa mark till Teg.

Kiruna har som jag skrev i går förstärkt med två killar från Luleås J20-lag,  Sebastian Harila, Oskar Johansson och Jonathan Pudas från Skellefteå. Löven, Teg och Vännäs har småbekymmer med skador så det kommer bli tufft för alla tre lag.

Truperna:

Teg kommer att återfå backen Peter Bjuhr på onsdag, men har frågetecken för Zakarias Granlund och Andreas Nilsson. Fredrik Sandström åkte på en ansiktsskada i Vännäs, och kommer inte till spel mot Boden. Om nye Christoffer Göransson spelar eller inte avgörs matchdag. Målet kommer att vaktas av David Lindgren, skriver Teg på deras hemsida.

I Löven saknas som i går Niklas Johansson, William Quist och Mikael Persson-Riis. Johan Jarl och Emil Wrenman kommer vara med dock saknas Alexander Eriksson. Petter Sandström står.

I Vännäs saknas fortfarande Tobias Göransson, Johan Bölander och Daniel Andersson även backen Rasmus Åslund saknas, Fousinette är dock tillbaka. Man har kallat upp 95:an Viktor Frank från J20-laget.

Tips: 

Teg-Boden 5-2

Piteå-Vännäs 4-2

Kiruna-Löven 1-3

Nedsläpp:

Alla matcher startar 19:00

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *