En kvartett klar

Vännäs HC och deras ordförande och sportchef har verkligen använt bläcket i dag. De har gjort klart med tre nya spelare och förlängning.

Det blev som Stålnacke skrev, att Joakim Moritz var på g till Vännäs. Han återvänder från andra sidan pölen för att vakta kassan i Vännäs kommande säsong.

– En väldigt talangull målvakt som kommer passa in i vårt lagbygge väldigt väl, säger Peter Johansson.

Vidare har de valt at knyta till sig Tobias Törnros, senast i Vindeln.

– Tobias är en bra defensiv back som gick hockeygymnasiet i Timrå. Han har även varit med i pojklandslaget och han har sagt att han vill satsa på hockeyn igen, därför har ha valt att komma till oss, säger Johansson.

När bloggen kollade läget med Daniel Andersson tidigare förra veckan lät det som han var på väg att lämna Teg. Mycket riktigt var det så. Han är nu klar för VHC. Daniel stod för tolv poäng på 26 matcher i tegströjan i fjol.

– Daniel har haft otur med skador men är en mycket lovande spelare med väldigt fina kvalitéer. Han är en right-forward som både kan spela ytterforward och center. Jag är väldigt glad att han har valt att komma till oss, säger Johansson.

Sist ut i kvartetten av spelare är förlängning av backen Rasmus Åslund som stod för tre poäng på 30 matcher i fjol.

– Rasmus är en ung talangfull spelare som är väldigt träningsvillig, så det känns helt rätt att förlänga med honom, säger johansson och fortsätter:

– Detta har varit en väldigt bra och rolig dag!

Hur går arbetet att hitta en ny tränare?

– Det går bra. Jag är ganska säker på att vi har klart med en innan helgen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *