Innebandybloggen ska spela innebandy i VM!


Det kan låta otroligt, men det är faktiskt sant. Mitt i innebandy-VM så är det bara att ta på sig skorna, blir löpardojjorna – hade inte med mig mina Asics – låna en Unihoc curve över veckan för att hitta min vinkel, köpa några flashiga svettband på sportshoppen här på arenan och stiga in på planen. Innebandybloggen, rättare sagt undertecknad själv, ska spela innebandy i VM.

Nog för att jag själv påstår mig göra okej ifrån mig på en innebandyplan så är det såklart inte så illa som det låter. Men i morgon spelas bara två matcher under hela VM-dagen med tanke på att det är någon frihetsdag här i Finland och för att roa alla journalister på plats så kommer det att spelas en pressmatch i Hartwall Arena.

Lagen är oklara så här långt. Men vi från Sverige verkar ska ha ett lag i alla fall. Lite synd att inte Kalle Brännberg och Conny Vesterlund hunnit komma än, kan i alla fall jag tycka. Det blir jag och Jonas Gustavsson tillsammans med killarna från ”Magget” (Innebandymagazinet för de oförstående).

Så, måndag 19.30 finns jag på plats i Hartwall arena och lirar innebandy. Fullsatt? Njae, tror inte det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *