Allstarmatch i Umeå


I dag går VF-sportens årliga innebandymatch av stapeln. Självklart passar de på medan undertecknad är utanför rikets gränser och ska nu rulla boll under kvällen. Det är de äldre mot de yngre som gäller. De äldre har ett namnkunnigt lag på papperet där VF-sportens alldeles egna sportchef, Niklas Westman, återfinns med sina patenterade ryggtacklingar från tidigt 90-tal. Tomas Ruuth kommer ett rörelsemönster som en spelförstörande defensiv mittfältare i fotboll medan Jonas Fahlman har med sig både dragningar och fysiskt spel från hockeyn. Jerry Lindkvist är osäkert om han kommer att delta, men annars ryktas det om att vi får se några riktiga old school-dragningar.

Mikael Bergstedt har även han en idrottslig bakgrund och här förväntas defensiva kvalitér i toppklass. Från Skellefteå flygs även Magnus Lindqvist in och där har vi hockeybakgrund så det sjunger om det. Skulle misstänka att kameran under armen blir ett handikapp på planen, men vi lär få se bildbevis om det ringer i nätet från honom.

Bloggkollega Jakob Arvidsson är nog den som har störst kunskap på planen på papperet, men självklart störs han av det ego han besitter, men framför allt så är många ute efter att skada. Joakim Bålfors kommer inte skjuta ett skott själv, utan lär fortsätta leta drömmackor in i det sista.

Isak Angebjörn har jag noll koll på sportsligt, men han kan ju regelboken i alla fall. Sebastian Glaas sägs vara snabb på rören, men i övrigt har de sportsliga fenomenen inte presenterat sig. Robert Granström är en före detta stormålvakt som, om jag inte har helt fel, har spelat i division I. Men enligt rapporter så ska en blånagel hålla honom från spel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *