Dalen värvar från Sandåkern


Ja, det kan låta märkligt – aningen chockerande och dessutom urspårat. Men IBK Dalens damer har värvat från Sandåkerns herrlag. Det är målvakten Niklas Ivarsson som tagit det minst sagt kontroversiella steget. Och inte är det utan att man funderar hur han tänkt, så bloggen skickade sin specialkorrespondent, Molgan Persson för att få svaren på bakgrunden till detta.

Så, Niklas, hur gick tankarna när du bestämde dig för detta?
Det var egentligen inget svårt val för mig personligen. Jag blev lite trött på att se Timmy, Joel och Chrilles rumpor så jag tänkte att ”syrrans” kompisar är ju atraktiva, det kan bli en bra lösning för mig.

Kändes det inte kontroversiellt att gå från ett herrlag i allsvenskan till ett elitlag på damsidan?

Jo, självklart var man ju förberedd på detta och visste att man skulle få sina gliringar i framtiden, men det var jag inställd på och med tanke på hur mycket skit jag får i Sandåkern så kunde det ju knappast bli värre. Sen att byta från Iksu arena till Gammlia kändes som en bra grej, och dessutom att byta om med tjejerna kan ju bli skoj.

Kommer du sakna någon i Sandåkern?

Egentligen inte. Jag gör som Zlatan och lägger de gamla lagen bakom mig och just därför går jag nu ut i media och säger enkelt: ”Jag e Niklas, vem fan e ni?”

Avslutningsvis; vad kommer detta innebära för dig rent ekonomiskt?

Det kommer ju bli lite av ett annat liv. Från och med nu så kommer jag ju för det första inte att umgås med samma kompisar, de har inte råd att hålla mitt tempo från och med nu. Sen kommer det självklart bli svårt för många andra att ta min nya ”look”, men det är Hollywood som är målet och då får ju alla ta min arrogans bäst de vill.

Bloggen vill förtydliga att Niklas ej fått svara på frågorna själv – vi gjorde det åt honom.

I sanningens ord så ställde bara Niklas upp som målvakt på Dalens träning på grund av sjukdom i laget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *