Äntligen drar SSL igång igen

Efter det långa VM-uppehållet är SSL nu tillbaka. Umeå City får verkligen något som kan klassas som en rivstart då inga mindre än Warberg står för motståndet  i kväll – på bortaplan dessutom inför Sparbankshallens entusiastiska publik.

City har som vanligt lite tunn backsida. Stefan Lindberg och Andreas Tuomas är tveksamma till start. Om en av denna duo kan spela så har laget fyra backar att tillgå…

Vår kollega Mikael Bergstedt har intervjuat Citys succéback Thomas Holmgren inför matchen.

– Det ska bli riktigt skönt med match, man har gått och väntat några dagar faktiskt, säger ”Hacky”.

Warberg ligger tvåa i tabellen och har åtta raka segrar…

– Det blir tufft, speciellt i Sparbankshallen. Det är en av de svåraste uppgifterna som går att få. Men vi känner oss starka och har fysat på bra under uppehållet och kommer med bra självförtroende, säger Holmgren.

Hur lyder segerreceptet då?

– Visst ska vi ha respekt för motståndet men vi måste dra från samma håll från första sekund. Vi måste slita enormt i defensiven och fixar vi det vet vi att vi har livsfarliga kontringar, säger han.

*

Personligen ser jag det som rätt långsökt att City ska knipa poäng av Warberg i kväll. Det som möjligtvis kan tala för City är att stjärnorna i Warberg har svårt att ladda om mentalt efter urladdningen i Hartwall Arena.

Mer om den här matchen kommer i kväll!

2 kommentarer

  1. Vi har fått in några bidrag och kommer mest troligt publicera dem i morgon. Men än finns det utrymme och vi hoppas få in fler bidrag. Måste säga att några som kommit in har varit riktigt bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *