Ny målvakt på väg söderut


När Iksu i går, efter att ha avverkat en lättare träning, lämnade just Iksu – så gjorde man det med en ny målvakt med i laget. Och det är inte vem som helst, det är nämligen Malin ”Lillis” Eriksson som är reservmålvakt till Malin Alfredsson i helgens två matcher mot Örebro och Karlstad. Och vore det inte nog med det så ska Lillis dessutom spela forward och försöka ersätta Therese ”Mini” Andersson, vilket betyder spel med Cassandra Edberg och Frida Eriksson.

Förra årets superkedja med Martina Söderqvist, Josefina Eiremo och Victoria Wikström är tillbaka för att ge laget den gamla goda Iksuformen.

Iza Rydfjäll kommer fortsätta spela back som hon gjort en tid nu. Hon trivs bäst där och kommer få fortsatt förtroende i såväl defensiv som offensiv. Iksu saknar Nina Bäckman rehabtränar sitt skadade lår, alltså följer hon inte med på resan. Dessutom saknas långtidsskadade Therese Andersson, Emma Hamrén är sjuk och sabell Lilja har problem med ryggen, vore inte det nog så har Sara Wilhelmsson varit sjuk och är osäker till spel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *