TBS förstärker med allsvensk spelare

Jag minns när Anton Bergström slog igenom på allvar. Det var på Nolias sketna innebandyplaner som Anton virvlade fram som ingen annan på RIG-uttagningarna och ledarna för innebandygymnasiet stod likt matadorerna i ”Tjuren Ferdinand” och viskade ”Honom ska vi ha…”

Men tiden i RIG blev inte som han hade tänkt sig, och ganska fort lämnade han skutan. Därefter lirade han två säsonger i Umeå City IBF där han producerade en hel del poäng vilket till slut ledde till locktoner från Sandåkerns SK inför den här säsongen.

Tiden i Sandåkern blev dock inte heller som han hade tänkt sig. Och nu står det klart att han lämnar skutan till förmån för TBS Umeå.

Alla som har sett Anton Bergström spela vet vilken fantastiskt speed han besitter, och i sina bästa stunder är han väldigt svårstoppad. Nackdelen är väl att han har varit lite för ojämn i sitt spel. Under de inledande mellandagsträningarna med Thorengruppen/TBS har han enligt säkra källor (jag har inte varit med själv) dominerat fullständigt, och det råder väl absolut inget tvivel om att han nu blir en av de bästa spelarna i Division-II.

Tyvärr för TBS del så ser ju tabelläget rätt grått och trist ut, annars hade en värvning av den här kalibern kunnat röra till det i toppstriden, likt Vildmännens tidigare värvningar av Samuel Karlsson och Mikael Hjelm.

På tal om Division-II så är även ett All Star Team på gång därifrån. Jag filar för fullt, så håll utkik inom den närmsta tiden.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *