Sveriges bästa lag

Thoréngruppen tog i dag sin trettonde raka seger. Laget är i och med den segern det enda lag i Sverige som inte förlorat efter 13 omgångar. Laget vann på fredagkvällen derbyt mot Umeå IK med hela 14-3 efter att målen börjat rasa in i den andra perioden.

Lagen var jämna – sett till målen – i den första peroden. 2-2 var ställningen efter
Patrik Andersson och Robin Jonsson nätat för gästerna och kollega Arvidsson samt Elias Conradzon nätat för hemmalaget.

Men i den andra perioden började Thorengruppen smyga ifrån. Jacke gjorde sitt andra för kvällen och de andra målskyttarna, Fredrik Ottosson, Erik Sandlund och Mikael Nordvall såg till att Thoren hade avgjort innan tredje perioden och Andreas Carlbom fick vila sin stukade fotled – snacka om sparkapital.

Hemmalaget sprang ifrån ordentligt i den tredje perioden, som laget vann med hela 8-0, och gästerna fick till slut vika ner sig med 3-14.
Målskyttar: Thoren: Jakob Arvidsson 3, Erik Sandlund 3, Elias Conradzon 3, Fredrik Ottosson 2, Mattias Öredahl 2, Mikael Nordvall, UIK:Magnus Sundelin, Patrik Andersson och Robin Jonsson