Lindberg skriver kontrakt

Du kanske tänkte att jag nu pratade om mig själv som tredje part i vår kommunikationstennis, men så är inte fallet. Det är nämligen så att Umeå City förlängt med viktige backen Stefan Lindberg.

– City har något väldigt bra på gång, säger Stefan Lindberg som en faktor till att han nu skrivit ett nytt treårskontrakt med klubben.
Foto: Ulf Hägglund

– Stefans starka utveckling som back på högsta SSL-nivå har väl ingen missat, det här är ett stort plus för Citys framtid, säger sportchefen Peter Sjöström.

Stefan Lindberg, 22 år, har sitt idrottsursprung främst i hockeysporten, men är nu inne på sin tredje innebandysäsong och det med SSL-spel för Umeå City IBK. Och det blir alltså en fortsättning…

– Det känns bra att ha bestämt sig för en Cityframtid och det var i ärlighetens namn rätt givet, jag trivs bra och tilltalats av Citys arbete på sikt och att klubben utvecklas allt mer för varje år, menar Stefan.

Sportchefen Peter Sjöström är självklart belåten med Lindbergs klartecken:

– Hans utveckling har varit jäkligt vass under de senaste säsongerna och hans framtid ser enormt spännande ut, jag är givetvis mycket tacksam för att vi får följa den i Citys färger, kommenterar Sjöström.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *