Gästblogg: Victoria Wikström


NU rullar bussen återigen söderut..

Lika spännande som alltid och se om dom har fått in något nytt på Shell i Sundsvall sedan förra helgen. Man har som vanligt stressat runt hela dagen men nu på bussen kan man slappna av och man ser hur en efter en får ögonlock av bly. Frida Eriksson och JG däckar oftast som klubbade sälar..

För vissa av oss har det varit en tre-dagars vecka, då vi faktiskt fick äran att gå på Idrottsgalan.
Det blev en riktigt superkväll, trots en lite sämre början..
När man först anländer hänger man in jackorna och minglar ett tag för att sedan gå på röda mattan. (Då den svarta reklamväggen står uppställd och minst 20 fotografer står uppradade och beredda med kamerorna i en lång rad). Vi blir av någon anledning bland de första att gå in och inte nog med att de var pinsamt att bara gå där, inte EN enda fotograf avlossar ett kort, inte EN enda. Vi går med skrattet i halsen och några meter från rödamattans slut brister det ut. Haha! Kunde dom inte tagit någon för att bara vara snäll?! Herregud! Nog för att man förstår att de inte har någon aning om vilka vi är men ändå.

Förutom det och Wikegård lilla utspel ( som verkade fått Magget att gå igång, kolla bilden) så var det som sagt toppen! När vi kommer in i själva globen så tänkte man ju såklart att man skulle få sitta längst bak, men icket! Satt vid bordet absolut längst fram, mitt emot Jörgen Jönsson t.ex. När maten var uppäten och showen slut så blev vi liite starstruck och fotade oss med ett antal kändisar. (typ, Mats Sundin, Måns Zelmerlöw, Mona Sahlin, Kenneth Andersson). Tänk dig själv av någon annan idrottsprofil som typ Jörgen jönsson skulle gå till Chalotte Kalla och fråga om han fick ta kort, skulle aldrig hända! Äh tänkte vi, innebandy är ju ändå ingen ”riktig sport”.. Eller hur var det nu?!

I helgen möter vi Huddinge och Djurgården. Ska bli roligt, då vi framförallt har en revansch att kräva sedan sist på Djurgården! Men Huddinge har slagit både Dalen och KAIS.
Det borde alltså inte vara något problem att tagga till. Förutom skador på Namita och Julia är alla med. Frågan är bara om Empa som spelar back på min kant har fått ut vaxpropparna. Fast är det något gult i öronen är det ju iofs troligare att det är chips-smulor än öronvax. Eller kanske pizza-ost? Men får väl kommunicera med teckenspråk eller något 🙂

/ Victoria Wikström Iksu #22

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *