”Jag är sugen på att återvända till Umeå”



Efter Norges 4-4-match mot Tjeckien pratade bloggen med den före detta Umeå Cityspelare Ole Mossin som, förutom att han ville hälsa till bloggkollega Arvidsson, uttrycke sin saknad av 090-staden.

– Jag pratar med Putte rätt ofta och jag är sugen på att återvända till Umeå. Vi se vad som händer, men jag trivdes otroligt bra där, säger Ole Mossin.

Norge gjorde sin bästa match någonsin och trots den oerhört bittra andraplatsen i gruppen, så var Ole nöjd med matchen.

– Vi gör ett bra resultat, men till slut så räcker det ju inte. Sverige är ett bra lag och jag skulle ljuga om jag sa att vi var det bättre laget. Men vi gjorde en bra match mot dem i Varberg och med den sjukt bra sistaperioden vi gjorde i dag så kommer vi starka till matchen.

Norge har verklige växt som innebandynation och nu kan man nästan säga att det inte finns någon ”de fyra stora” – numera heter det ”de fem stora”. Norges utveckling är otroligt rolig att se och Ole tror på stordåd i framtiden.

– Klubbinnebandyn i Norge är på rejäl frammarsch. Fler och fler spelare spelar utomlands och vår liga blev såklart bättre när Ketil Kronberg kom hem.

I stället för en högst överkomlig kvartsfinal mot Estland så väntar nu i stället svårast möjliga motstånd för Norge som tar sig an Sverige.

– Vi fick svarta lådan, konstaterade Mossin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *