Lindberg förnekar dopinganklagelserna

Lars Lindberg är tillbaka i Sverige igen efter sin sanslösa vecka i Finland. Jag har tidigare hyllat honom på bloggen, och jag hoppas att jag många håller med mig, med tanke på hans fantastiska frekvens på texter, bilder och rörliga bilder.

Det hela gick så långt att Johan Samuelsson i sin gästblogg undrade om Lindberg ”gick på någonting”, och jag skulle ljuga om jag själv inte har undrat samma sak. Bloggen bestämde sig därför för att utföra lite seriös journalistik genom att ringa upp den misstänkte och konfrontera honom med dessa uppgifter.

– Hahaha, det blev ju vansinnigt med timmar där borta. Man steg upp före åtta varje morgon och man kom i säng igen vid två på natten. Så nu ligger jag efter en hel del timmar i sömn, och av någon anledning blev jag ju sjuk i slutet av resan. Just nu är jag helt färdig i kroppen och har ont lite överallt, säger Lindberg.

Om du skulle ta och svara på frågan istället – Har du dopat dig?

Oj, sorry, men jag kan säga att jag inte har dopat mig om inte sockerchocken från hotellfrukosten gills. Men mamma har sagt att om jag rör en drog så är jag inte en del av familjen längre, så jag försöker hålla mig undan, säger han.

Du sa att du är helt färdig och har ont lite överallt. Tror du att det var så här Jörgen Brink kände sig då han hade gått in i väggen?

Haha nej, jag vet mycket väl vad det innebär att gå in i väggen då jag har haft en anhörig som gjorde det, så det här är inte i närheten ändå.

Är du nöjd med resan då?

Absolut! Den var över all förväntan. Framförallt var det ju finalen som lockade och det var något av det mest vansinniga jag upplevt. Helt fantastiskt inramning och allt runt i kring var så grymt bra. Jag är grymt nöjd att jag valde att åka, säger Lindberg.

När är du tillbaka på bloggen då?

Jadu, jag har redan i dag haft ett sug att ringa lite samtal och skriva något inlägg, men jag har lovat mig själv att vila. Jag siktar på att vara tillbaka till 100 % redan på onsdag, säger Lindberg som nu njuter av livet till fullo:

– Jag har inte gjort många knop i dag… Jag sov till ett, sedan har jag klippt mig och spelat TV-spel med dom jag bor med. Väldigt skönt, men samtidigt ska det bli roligt att komma igång igen också!

*

Vi tackar Lindberg för pratstunden och jag hoppas att ni läsare är lika nöjda med hans prestationer i Finland som jag är.

Nu blir det att bänka sig framför Manchester United – Arsenal. Spännande!

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *