Citys mardröm – Domeij slutar med innebandyn


Alla Umeå City-sympatisörer kommer få sig en tråkig nyhet när de slår upp dagens VF. För nu är det snart över. Gunnar Domeij slutar med innebandyn efter den här säsongen – pendlingen blev för tuff.

– Den pendlingssituation jag har är utom denna jord. Det är ohållbart egentligen och jag kommer inte göra någon elitsatsning nästa säsong, säger Domeij som haft en bra dialog med City.

Men tyvärr så blir Umeå en innebandyprofil mindre nästa säsong. 24 mil tur och retur till varje träning blev för mycket. Dessutom så har han pendlat till arbetet i Sundsvall hela hösten, och självklart kan man förstå att det blir för mycket för Domeij och hans familj. I dagens VF talar Gunnar ut i en artikel av underteckad.

Otroligt tråkigt besked om du frågar mig, men samtidigt relativt väntad i och med att 34-åringen dessutom haft ont i knäna i höst.

– Jag har nästan knäckt mig själv i och med mina otroligt höga förväntningar på mig själv, säger Domeij som själv inte tycker att han varit bra i höst.

Trots det så blev han uttagen till Euro Floorball tour i november, men valde att inte åka för att han ville satsa på klubblaget. Jag misstänker att familjen fick den tiden i stället och det känns ju som ett rättfärdigat beslut med tanke på detta beslut.

Otroligt tråkigt återigen och jag misstänker att det är många som kommer att sakna stjärnmålvakten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *