Listan du absolut inte vill se ditt namn på


Efter en snabb genomsökning på Innebandybloggens facebookgrupp, kunde vi enkelt konstatera att av de 539 personerna som markerat sitt intresse för bloggen via denna populära community, så kan man enkelt konstatera att alla elitspelare i Umeå inte intresserar sig av innebandy.

Här nedan följer en lista över alla de personer som för tillfället inte vill blanda sig med resterande skala innebandyfolk i staden – alltså de som inte ännu gått med i vår facebookgrupp (av de fyra elitlagen, vi börjar att klanka ner på dem):
Från…
… Iksu:
Namita andersson
Josefina Eiremo
Emma Hamrén
Andrea Gidlund
Malin Eriksson
Isabell Lilja
Frida Eriksson
Evelina Sjöberg
Victoria Wikström
Emelie Wibron
Sara Wilhelmsson
Martina Söderqvist
Nina Bäckman
Cassandra Edberg
Iza Rydfjäll

… IBK Dalen herr:
Johan Samuelsson
Peter Sundelin
Max Wahlgren
Cedric Ruegsegger
Yngve Nordin
Peder Bodén
Anton Ermling
Victor Öberg
Jonas Svahn
Kim Lundström
Fredrik Hörnkvist
Peter Löfgren

… Umeå City:
Erik Nilsson
Andreas Toumas
Mattias Heldund
Johan Lindgren
Thomas Holmgren
Stefan Lindberg
Mats Jonsson
Peder Viklund
Daniel Pettersson
Peter Larsson
Peter Reinholdt
Daniel Jernberg
Mikael Hällgren
Jakob Dahlén
Christian Vinblad, von Walter
Erik Forsgren
Gunnar Domeij
Niklas Sörling
Simon Brändström

… IBK Dalen dam:
Linn Lundström
Emmelie Folkesson
Jennie Holmgren
Isabell Larsson

Sen finns det vissa tränare och ledare som inte heller återfinns i genomgången, som om man ska se till världsmästartränaren, har gjort ett felsteg. Läs mer om detta nedan.

Riktigt tråkigt att så många av spelarna inte vill läsa om innebandy – och som det i alla fall verkar – absolut inte om sig själva. Jag och Jacke ska sätta oss ner här i veckan, skulle även det bli gjort i mellandagarna – men har inte hunnits med, och då ska vi bestämma vidareutvecklingen här på bloggen. Det kommer nämligen bli mer skrivande om de lägre serierna. Och nu när vi ändå kommit några månader in på vårt arbete, så kan jag ju avslöja att vår strategi att inrikta oss till stor del på elitlagen i början – vilket inte kommer att avta, utan snarare öka samtidigt som det kommer fler inlägg om de lägre serierna, till viss mån både lyckats – och misslyckats.

Jag är inte nöjd före varenda innebandyspelare i Umeå intresserar sig för att läsa om sporten de själva utövar – och då tycker jag att elitspelarna ska vara först ut i den skaran, men det ser vi tydligt att så går det inte till (om man bortser från IBK Dalen dam som har en riktigt bra närvaro i listan). Innebandy är min passion och jag vill att fler ska intressera sig för sporten. Vi vill ha med alla, vi vill att innebandyn blir hörd – vi vill att den utvecklas och vi hoppas att vi kan bidra till att belysa den så att den gör det.

Förutom alla länsspelare, nära sympatisörer, tränare, domare, föräldrar, flickvänner, familjemedlemmar och domare så finns det några riktigt roliga namn att skåda på listan.

Bland annat en av innebandyns största; Christian Hellström, Finlands förbundskapten och tillika världsmästare Petteri Nykky, Superligadomaren och VM-domaren Håkan Grahn-Gustavsson, mängder av kollegor i innebandyvärlden som till exempel Innebandymagazinets Stefan Edström och min kollega på innebandy.se, Gittan Ahonen Gunnarsson. Janne Wiktorsson, ordförande i SSL, Tomas Engholm, styrelsemedlem i innebandyförbundet, Lars-Gunnar Tjärnqvist, ordförande i svensk innebandy, för att nämna några.

Jag vill understryka att det enorma läsarantalet har varit över all förväntan, men vi är långt från nöjda. Det är nu vi ska vidareutveckla, satsa hårdare och skriva mer, göra mer nya inlägg och få er läsare mer involverade. Jag hoppas verkligen att alla ni som läser gillar vad vi gör och om ni har synpunkter gör oss varse om dessa i ett mejl eller en kommentar. Vi vill att ännu fler ska läsa och att ännu fler ska få synas. Vi vill ha med alla!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *