City förlorade framför målet


Ja, nu var vi inne på kvällens sista match. Umeå City hade den härliga matchtiden 19.00 en lördag. Den går ju disskutera, men laget kom i alla fall till match med en positiv känsla efter seger mot Kais Mora i torsdags. Men laget fick underläge direkt.

– Det var en väldigt jämn första. De fick ledningen men vi kom igen och gjorde två raka. Vi lastade in från backsida, en skarvades och den andra letade sig in bakom trafiken och då var det jämt. Vi var kanske till och med bättre, säger Peter ”Grubbe” Grubbström och fortsätter:

– Vi tappade i andra och redan där, när de vände från 1-2 till 4-2, så kom vi efter. Vi hade lite svårigheter med att röra på fötterna. Vi tog inte jobbet framför egen kasse och då vänder de matchen. Vi får en straff med oss som Hakki gör mål på och är med ett tag.

I tredje blev City passiva igen och Sirius lyckas göra 6-3 och 7-3, sen rinner de iväg då Umeå City får en femma på Thomas Holmgren.

Mathias Hedlund var riktigt bra men i övrigt är det jämt skägg. Gunnar Domeij var bra i mål och Mattias Mattsson kom in i tredje och gjorde bra ifrån sig.

Daniel ”Dille” Jernberg spelade center i och med att Peder Viklund inte kom till spel och gjorde det bra. Han växlade en del med Peter Larsson som även prövades på centerplatsen.

– Överlag så tappade vi framför egen kasse. Vi är lite för ärliga och för snälla där, konstaterar Grubbe.

Nu stämplar jag ut. Alla matcher är summerade, texterna till tidningen är klara och jag önskar er alla en trevlig lördagkväll. Ha det bra, kära läsare så ses vi i morgon då jag dock kommer att jobba från redaktionen och inte ha möjlighet att följa matcherna på plats.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *