Håll i hatten, kamrater!


På söndag är det en av de absolut största händelserna i innebandy-Umeå, nämligen derby mellan Umeå City – IBK Dalen. De två rivalerna drabbar samman i en kraftmätning av större slag och självklart kommer vi på bloggen att bygga upp arbetet inför detta evenemang. Vi börjar redan i morgon, hur får ni se då.

Sen kan jag avslöja att det kommer hända en hel del här på bloggen den närmaste tiden, så jag föreslår att ni håller såväl ögon som öron öppna.

På tal om ingenting, men ganska kul att se Jackes inlägg om mig ”Idioten Lars på väg mot väggen” är det överlägset mest lästa på folkbladet.nu i dag! Det bevisar hur stort innebandyintresset är. Riktigt kul att se måste jag säga, man blir bara mer taggad av positiv kritik, och det här var väl det – om än indirekt.

Vad vill du se inför mötet på söndag? Jackes straff kommer såklart, har bara inte ordnat allt kring det än. Dessutom får ju IBK Dalens damer besök av ingen mindre än Kais Mora – ett lag som vet hur man anfaller och hittar nätmaskorna, för att säga det minsta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *