Nordlinder ritade i pausen

IBK Dalen har förlängt kontraktet med en av sina viktigaste spelare. Den tekniske backen Emelie Nordlinder har skrivit på för två nya år i klubben.

–      Det var ett enkelt beslut, säger Nordlinder till VF-sporten.

Inför årets säsong lämnade Emelie Nordlinder Iksu för elitserierivalerna IBK Dalen. Ett byte som varit framgångsrikt för 20-åringen.

–      Jag har fått en annan roll i Dalen än jag hade iIksu och det har gjort att jag utvecklats mycket i rätt riktning, säger Nordlinder som oftast syns i lagets förstafemma.
–      Dessutom trivs jag oerhört bra i laget.

Laget ligger nu på slutspelsplats och hon tror på en ljus framtid i klubben.

–      Jag vill vara med på den framfart som vi har i klubben jus nu. Vi hoppas kunna behålla vår slutspelsplats i år och då vi väl är där kommer vi göra det jobbigt för våra motståndare.

Bloggens analys:

En viktig pusselbit i IBK Dalens framtida lagbygge. Emelie är en av lagets absolut viktigaste, och bästa, spelare. Hon har en snabbhet och kreativitet i offensiven i större grad än samtliga av hennes backkollegor i Dalen. Hennes utveckling har gått spikrakt uppåt och det ska bli intressant att se hur hon fortsätter att utvecklas nu när rutinen börjar smyga sig på denna 20-åring. Hon verkar ha hittat glädjen med innebandyn igen.

En viktig underskrift för Karlsson och Co.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *