Grinigt och högljutt på Iksu


Den glädje som utspelades på planen efter det att Sandåkern gjort 5-5 mot fjärdeplacerade Granlo, från 060-hållet, gick inte att ta miste på. Laget hade vänt underläge med 3-5 till lika efter att 45 minuter avverkats.

Men när Adam Berglund satt utvisad för att ha blåsts av för liggande spel bara en halvminut efter 5-5-målet från Niklas Blomberg – framspelad av Timmy Nyberg som gjorde sin fjärde assist för matchen och därav framröstades som matchens lirare i hemmalaget av VF-sportens representanter på plats, undertecknad och kollega Jerry Lindqvist – kom ännu ett underläge för hemmalaget.

Sandåkern fick jaga hela matchen, men fick ett gyllende tillfälle att kvittera matchen på följande sätt:

Joel Bäckström missade straffen och Sandåkern fick fortsätta jaga. Men laget kom aldrig närmare än 5-7. Gästerna sprang ifrån och vann med 6-10 efter en riktigt grinig tillställning där domarna hade allt annat än koll på matchen. Hela sju utvisningar för hemmalaget och fyra från gästerna, delades ut.

Gästerna hade dessutom med sig en hejarklack som inte direkt lugnade ner stämningen på planen. Dock bjöd trion på kvällens bästa då sekretariatet hade problem med klockan.

”Men köp en ny då”, skreks ut från den gästande publiken och möttes av sporada smygskratt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *