Bloggens nya inslag – här är listan


Dagen efter. Ja, det är väl så den brukar kallas – dagen efter en invigning. Nu var det ju inget vidare firande för oss här på bloggen, trots att Innebandystudion är något av de mest lästa vi gjort så här långt, så nöjde vi oss med lite kaffe.

Vi är glada att ha genomfört det första avsnittet och har redan gjort en utvärdering av vad som måste förbättras, men vill gärna se era synpunkter här i form av en kommentar, eller via e-post. Till nästa program bygger vi om lite i studion, fixar så ni kan se klippet i full-HD och lite mer struktur på programmet.

Men trots att vi inlett den satsningen och redan har så gott som fasta inslag varje dag, så vill vi ge er läsare mer av det goda och jobbar därför på en riktig jäkla smällkaramell – men den lämnar vi under granen tills vidare. Däremot så kan vi här presentera några nya inslag som ni kommer kunna ta del av redan nu. Men först en påminnelse om våra nuvarande fasta inslag.

Måndag: Helgsummeringen
Tisdag: Veckan straff och/eller Materialkollen
Onsdag: Innebandystudion
Torsdag: Hökens hörna
Fredag: Gästbloggen och Helgduellen
Lördag: Veckans match (bilder, referat och webb-tv)
Söndag: Inget fast, men texter från samtliga elitmatcher som spelats.

Här har ni de nya inslagen vi kommer börja med redan i veckan:

Utmaningen:
Jag och/eller Jacke utmanar någon spelare, ledare eller läsare i någon form av duell. Kan vara allt mellan himmel och jord, men kommer ofta att innebära en del innebandytävlingar. Jag har ju redan räddat straffar av Robin Nilsberth och Johan Samuelsson, så varför inte möta Julia Sidklev Persson och Cassandra Edberg i en strafftävling. Kanske köra Beeptest mot Emelie Nordlinder och Linn Lundström, eller varför inte köra direkskottstävling mot Daniel Pettersson, Erik Forsgren och Peter Reinholdt.


Veckans profil:
Jag (Lars) intevjuar en känd spelare från superligan, elitserien eller någon från länet i en längre text.

Matchens profil: Vi har fått ett antal tröjor av Team Sportia. Vi har därför tryckt upp ”Matchens lirare-tröjor” som vi kommer att dela ut till den spelare som stått ut mest i vissa av de matcher vi ser på plats. Den aktuella spelaren kommer såklart intevjuas och fotograferas för att sedan publiceras.

Bilder på målskyttar: Här har vi nog vår största satsning som vi redan påbörjat arbetet med och som alla läsare ständigt kommer att kunna hjälpa till med. Vi har nämligen som mål att varje lördag och söndag, men såklart även veckomatcher, publicera bilder på målskyttarna i samtliga vinnande lag i länet – i alla serier. Vi vet att innebandy är en sport där bredden är viktigare än spetsen och just därför vill vi att just DU ska synas. Just därför kommer vi försöka skapa ett samarbete med samtliga klubbar där lagen vid seger, även vid förlust om man vill det, tar en mobilbild på samtliga målskyttar(mobilkamera har ju alla), även spelare som varit betydande för matchen om man känner för det, och sen publicerar vi det. Tar man då bilden med matchtröjor på så kommer säkerligen sponsorer att bli nöjda och därför kan även fler sponsorer bli villiga att sponsra fler lag – en situation som vi tror kommer hjälpa innebandyn, och framför allt hjälpa lagen – dessutom får spelarna större chans att synas i media.

Vi hoppas att ni känner att dessa satsningar känns riktiga, men värnar som vanligt om era synpunkter.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *