Sandåkern vann – när Timmy försvann


Med underläge 0-1 och Johan Reichler på botbänken såg inte mycket positivt ut för Sandåkern i dagens match mot seriefyran Älvsjö. Men ett boxplaymål av Marcus Sundelin tände hemmalaget som gick ifrån både en och två gånger och trots att gästerna kämpade sig kvar. Lagen följdes åt till Niklas Blomqberg gjorde 5-3, då rann det iväg. Andreas Berglund, en av matchens förgrundsfigurer, gjorde 6-3 och Anton Mörling tog efter med två raka mål – då var matchen vunnen.

Matchen slutade 8-4 och man frågar sig direkt – var Timmy Nyberg för stor för Sandåkern? Självklart inte, inget dumt mot Timmy, men samtidigt lite kul att laget vinner första matchen efter att hon lämnat.

Niklas Ivarsson
var matchens stora gigant och bjöd på några riktiga klassräddningar.

Bloggens analys:
Ett riktigt motiverat SSK som stundtals bjöd på riktigt underhållande innebandy. Stort att man tar sig i kragen trots att man fick några kallduschar med mål bakåt direkt efter att man själv nätat. Extra stort plus till Ivarsson, som sagt, men även ett plus till kollektivet och majoriteten av spelarna.


Målskyttar i Sandåkern: (ej i ordning) Jesper Fransson 2, Anton Mörling 2, Niklas Blomberg, Andreas Berglund, Christoffer Sjöström, Marcus Sundelin.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *