Linns landslagstankar

Som ni vet är våra landslag ute på äventyr just nu. Linn Lundström är en av våra lokala spelare som tagit plats i landslaget. Hon skrev i går en lägesrapport på Dalens blogg. Jag tar mig friheten att kopiera in det hon har skrivit här på bloggen:

Då går vi in på fjärde dagen av blågula aktiviteter, en dag som faktiskt fick starta med sovmorgon. Härligt! Sovmorgonen följdes upp av en frukost bestående av mycket kaffe, bergsmüsli (som blivit lite av en favorit för mig), den inhemska stoltheten gruyereost, grapefruktjuice, blåbärsmuffins och en massa annat gott. Nu väntar en ledig förmiddag i vågrätt viloläge innan uppladdningen för match två startar.

Jag vill medan jag har chansen även berätta att jag hittills inte har tappat bort en endaste sak, och då har jag ju (som Katta så frispråkigt berättat) faktiskt möjligheten att slösa med en vattenflaska. Ja, då räknar jag inte den gången när jag halvt råkade glömma skorna i bussen. Eftersom jag inte ens hunnit ur bussen innan Katta sa (med en sådan där ton som får mig att känna mig som 4 år yngre än henne och inte tvärt om) ”ska du ha dina skor eller?” så tycker jag inte att den räknas. Det är lite skönt att jag har henne vid min sida, både när det gäller nycklar, skor och att orientera sig här på vårt mansion till hotell. Och självklart även för sällskapets skull. Den optimala kombinationen av nytta och nöje helt enkelt.
Någonting om gårdagens match då. Jag och Katta delar faktiskt inte bara rum utan även femma med varandra. Man kan väl säga att det gick både upp och ner för femman som helhet. Kul att vi fick göra tre kassar, men tråkigare att vi också skulle till att släppa in två. Hur som helst, matchbilden som sådan utgjordes av en ganska slarvig förstaperiod med mycket felpass och hafsigt spel. Det här blev dock mycket bättre ju längre matchen led. För mig egen del så är den nya vänsterforwardspositionen fortfarande lite ovan och jag jobbar väldigt mycket med att släppa det trygga som centerspelet innebär – du får vara i mitten med en massa spelare runt omkring dig (läs möjligheter att passa bollen var som helst och därmed undvika att skjuta).
Jag har dessutom fått som egen utvecklingspunkt, håll i er nu, att jag ska skjuta mer. Hela tre skott per period för att vara exakt. Det här är stora siffror för en sorkdödande Lundström. Men som sagt, jag jobbar på mycket nytt just nu, så varför inte lägga på ett skott också. Man kanske ska hooka bladet också när man ändå håller på?
Jag får i alla fall en ny chans att uppfylla de tre skotten per period då både jag och Katta startar matchen idag också. Även den tredje Dalenrepresentanten Sofie ska starta dagens match. Så håll tummarna för oss!
/Linn Lundström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *