KD kämpar för sin tillvaro

I tidningen Dagens Samhälle 2016-09-19 skriver partisekreteraren om regeringens politik. Hon häver ur sig rena rama rappakaljan rent ut sagt. Som företrädare för ett religiöst parti och efter 8 år vid makten borde man kosta på sig en återblick i all ödmjukhet. Men tyvärr, man aktar sig noga för då tvingas man erkänna sina omfattande misstag och de kan bli för mycket. Det blir alltmer tydligt att KD inte gillar att det går bra för Sverige. Att i media gång på gång bli påmind om bristerna i samhället efter Alliansens regeringsår svider, det kan man förstå.

Partisekreteraren borde någonstans i den långa artikeln erkänna den katastrofala politiken som utövades under Allians-åren. Kassakistan tömdes, välfärden avrustades och viktiga underhålls-insatser på statens egendom fick anstå vilket ledde till allvarligt förfall. Det var viktigare att sänka skatterna. Nu får regeringen åtgärda bristerna och för det får Löfven kritik som går över skamgränsen. Det är ingen tvekan om att trovärdigheten är i botten vilket även opinionssiffrorna visar.

Det här inlägget postades i Politik och märktes av Klas Viberg. Bokmärk permalänken.

Om Klas Viberg

Namn: Klas Viberg Gift: Med Gunnel Bor: I Röbäck, Umeå. Födelseort: Docksta, Kramfors kommun. Är: Pensionär Varit: Anställd i Vattenfall i 42 år, jobbat med drift och underhåll av vattenkraftstationer. Intressen: Samhällsfrågor, politik, ekonomi och idrott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *