Lööf C har kort minne.

I centers budgetmotion föreslås privata arbetsförmedlingar i stället för den nuvarande. Det skulle innebära effektiviseringar i stor omfattning och det skulle spara pengar i massor, minst 12 miljarder kronor. Borgarnas misstro mot arbetsförmedlingen har uttalats vid upprepade tillfällen så nu gör Lööf slag i saken.
Om vi minner oss tillbaka så belastade Alliansen arbetsförmedlingen med allehanda samhällsproblem som de skulle lösa utöver sina huvuduppgifter men det har Lööf glömt. Dessutom anställde de Angeles Bermudez Svankvist som chef, vilket förstärkte problemen. Nu är Alliansen på avbytarbänken så en storstädning kan påbörjas för att renodla arbets-förmedlingens egentliga uppdrag. Det skulle vara hedersamt av Lööf med lite självkritik men det är kanske att kräva för mycket. Utspelet passar dock bäst i cylinderarkivet

Det här inlägget postades i Politik och märktes av Klas Viberg. Bokmärk permalänken.

Om Klas Viberg

Namn: Klas Viberg Gift: Med Gunnel Bor: I Röbäck, Umeå. Födelseort: Docksta, Kramfors kommun. Är: Pensionär Varit: Anställd i Vattenfall i 42 år, jobbat med drift och underhåll av vattenkraftstationer. Intressen: Samhällsfrågor, politik, ekonomi och idrott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *