Ebba Bush Thors sviktande förtroende

Partiledarbytet i partiet har inte blivit den framgång som många medlemmar hoppats på. Partiledarens framtoning i debatterna har inte lockat sympatisörer. Hennes högervridning av partiet är påtaglig och hon kan dessutom tänka sig att samarbeta med SD. Hur det nu kan kombineras med alla människors lika värde samt en uttalad Gudstro måste vara en svårlöst ekvation.
Ebba Bush Thor har ett förflutet i Livets Ord och hon har gång på gång uttalat sin tillfredsställelse över att hon fått sin religiösa skolning där. En organisation som inte imponerat efter alla turer i TV och vars ledare nu har flytt fältet.
Att partiet behöver en ny ledare borde vara uppenbart även för Ebba Bush Thor. Om hon värnar om partiet borde hon inse sitt tillkortakommande och avgå. Vid kommande val torde stödröstande moderater inte infinna sig då även det partiet är i kris så risken finns då att partiet åker ur Riksdagen.

Det här inlägget postades i Politik och märktes av Klas Viberg. Bokmärk permalänken.

Om Klas Viberg

Namn: Klas Viberg Gift: Med Gunnel Bor: I Röbäck, Umeå. Födelseort: Docksta, Kramfors kommun. Är: Pensionär Varit: Anställd i Vattenfall i 42 år, jobbat med drift och underhåll av vattenkraftstationer. Intressen: Samhällsfrågor, politik, ekonomi och idrott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *