Böneutrop, inget för Sverige.

Nu uttalar sig en svensk-iranier i Aftonbladet om de senaste kraven från islamister i landet om böneutrop. Enligt honom finns det ingen muslim boende i Sverige som ställer sådana krav utan det är religiösa extremistgrupper som ligger bakom kraven.
När böneutrop tillämpades fanns inga mobiltelefoner eller datorer att tillgå för spridning av information utan det var utrop från minareter som meddelade när det var dags för bön. Varför dessa krav ställs är ett sätt, bland många andra, att tränga in i det svenska samhället och vinna sympatier för Islam.
Kyrkan och det svenska samhället bör med kraft motsätta sig islamisternas försök att manipulera människorna med sin extrema tro. Historien bevisar att Islam är en våldsreligion som inte kan accepteras i något sammanhang.

Det här inlägget postades i Religioner och märktes av Klas Viberg. Bokmärk permalänken.

Om Klas Viberg

Namn: Klas Viberg Gift: Med Gunnel Bor: I Röbäck, Umeå. Födelseort: Docksta, Kramfors kommun. Är: Pensionär Varit: Anställd i Vattenfall i 42 år, jobbat med drift och underhåll av vattenkraftstationer. Intressen: Samhällsfrågor, politik, ekonomi och idrott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *