Den radikala islamismen i Sverige måste stoppas.

Försvarshögskolan har presenterat en rapport som beskriver läget i Sverige. I rapporten framgår att antalet våldsbejakande islamister har tiodubblats. Ett allvarligt problem som behöver åtgärdas av både regeringen och organisationer.
Vi kan inte tillåta predikanter sprida sitt människofientliga budskap. Det måste till en kraftig motkraft ganska omgående då de till dags dato fått härja fritt. De sprider en lära som vi inte på något sätt kan acceptera. I stället bör det skapas förutsättningar att förbjuda förkunnandet och utvisa dessa ondskans män.
Svenska kyrkan har vid vissa tillfällen samverkat med muslimer. Man må tycka vad man vill om detta men det tycks drabba kyrkan då allt fler lämnar Svenska Kyrkan. Det som är ytterst förvånande är att muslimerna inte tar kraftigt avstånd från alla avarter inom islam samt terrorhandlingar i religionens namn. Detta skapar misstänksamhet mot islam och därmed

Det här inlägget postades i Religioner och märktes av Klas Viberg. Bokmärk permalänken.

Om Klas Viberg

Namn: Klas Viberg Gift: Med Gunnel Bor: I Röbäck, Umeå. Födelseort: Docksta, Kramfors kommun. Är: Pensionär Varit: Anställd i Vattenfall i 42 år, jobbat med drift och underhåll av vattenkraftstationer. Intressen: Samhällsfrågor, politik, ekonomi och idrott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *